COFFEEZ Set 500 Degustační výprodejový set 4x500g

Značka: CoffeeZ

CoffeeZ SET 500 je zvýhodněný  balíček čtyř variant káv.

100% Robusty a tří směsí Robusty a Arabic z níž je jedna v BIO kvalitě.

Balíček je určen pro konzumenty kávy, kteří rádi objevují zajímavé chuti, poznávají vliv poměru složení a intenzity pražení na výsledný nápoj.

Kávy jsou v balení po 500 g.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: CS251
1 580 Kč –33 % 1 050 Kč
COFFEEZ Set 500 Degustační výprodejový set 4x500g
Značka: CoffeeZ
CoffeeZ SET 500
Akce Tip Výprodej
1 580 Kč –33 %
Poštovné zdarma
Poštovné zdarma
u nákupu nad 1500 Kč
Bonusový program
Bonusový program
Slevy pro registrované zákazníky
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR

GOLEM 100 % Robusta

Pečlivě vybraná zrna druhu ‚Coffea Robusta‘ z nejlepších plantáží zaručuje kvalitu plné a vyvážené chuti bez závad.

GOLEM káva má výrazný charakter, intenzivní tělo a žádnou kyselost.

Osvědčila se nám pro přípravu espessa, ve french pressu ale také jako překapávaná káva.

 

SIPORA - 70 % Robusta, 30 % Arabica

Vyladěná směs odrůd Robusta a Arabica z nejlepších oblastí na světě.

Pro milovníky plné chuti, vůně a lehké až pomíjivé kyselosti.

Za zmínku stojí příchuť toastového chleba s příjemně pikantním dozvukem.

Káva PaReto (R) – 80 % Robusta, 20 % Arabica

Aplikací Paretova principu 80/20, pečlivou selekcí zrn a důrazem na odrůdu Robusta, vznikla směs výrazné chuti s velmi dobrou cremou a dochutí s tóny koření, cereálií a extra tmavé čokolády.

Pareto káva je dostupná hned ve 4 různých variantách s ohledem na složení a intenzitu pražení, nabízí možnost poznávat kouzla chutí. 

Káva AMAR v BIO kvalitě tvoří 70 % Robusta a 30 % Arabica

Směs BIO zrnek odrůdy Robusta a Arabica je stvořena pro plnou a krémovou kávu s úžasnou dochutí tónů opečeného chleba a koření.

AMAR káva je skvělou volbou pro silné espresso v bio kvalitě. Můžete ji ovšem použít i na další způsoby přípravy, např. French press či Moka express.

 

Odrůda Robusta obsahuje mnohem více kofeinu (až dvojnásobek) a má  výrazně nižší kyselost oproti odrůdě Arabica. Kofein způsobuje, vedle povzbuzujícího účinku, hořkou chuť kávy. Tedy čím více kofeinu káva obsahuje, tím hořčejší chuť je zaručena.  U kávových směsí Robusty a Arabiky je díky vlastnostem Robusty tvořena vyváženost chutí a mnohdy potlačována kyselost pocházející ze zrn kávy Arabica.

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola